Home > Opleidingen > MicroStation Powerdraft

MicroStation Powerdraft

De cursus MicroStation PowerDraft is bestemd voor architecten en ingenieurs die het gezamenlijke doel hebben betere projecten af te leveren.

MicroStation heeft een geïntegreerde suite met gebruiksvriendelijke en veelzijdige mogelijkheden en helpt teams bij het verbeteren van de manier waarop ze projecten van allerlei formaten ontwerpen, modelleren, visualiseren, documenteren en in kaart brengen.

In tegenstelling tot de oplossingen van concurrenten, wordt via het MicroStation-platform de meest uitgebreide softwareportfolio ter wereld geïntegreerd en dat zorgt voor gestroomlijnde interactie tussen de gemeenschappen en markten van verschillende oplossingen.

Een basiskennis computergebruik is noodzakelijk.

Inschrijven voor de cursus MicroStation Powerdraft Informatie vragen over de cursus MicroStation Powerdraft

Inhoud opleiding

Dag 1:

Een samenstelling maken door verschillende werkmethodes toe te passen, hierna kunt u aan de slag met de methode die u het best ligt of waar u praktisch gezien het meest voordeel uithaalt. Inventor Project, 3D modellen tekenen, samenstellingen opbouwen volgens 3 verschillende werkmethodes.

Dag 2:

Aan de hand van enkele praktische voorbeelden leren we gebruik te maken van parametrisch ontwerpen binnen Inventor, zodat modellen gemakkelijk herbruikt kunnen worden. Ook gaan we dieper in op het ontwerpen van plaatstalen onderdelen. Parametrisch ontwerpen van herbruikbare modellen, Content Center (bibliotheek), Sheet metal.

Dag 3:

Tijdens deze opleidingsdag leert u gebruik te maken van frame generator, na deze dag heeft u een volledig parametrische trap of staalconstructie getekend met bijhorende boutverbindingen. Frame generator, Bolted Connection, lassamenstelling, complexe maar goed opgebouwde samenstellingen creëeren.

Dag 4:

In de laatste dag van deze opleiding gaat u een eerder gemaakte samenstelling die u nu door en door kent vertalen naar een 2D tekening met alle bijhorende aanzichten en aantekeningen. Drawing, Views, Annotations, Titelhoek, Printen en publiceren.

Prijs op aanvraag (*)

Dagopleiding: 3 dagen (9u - 16u)

Avondopleiding: duur op aanvraag (19u - 22u)

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Opleidingsdata

Praktisch

Locatie: Wilrijk of online (Zoom)

Routebeschrijving

Gevarieerde broodjeslunch en dranken tijdens de duur van de opleiding (koffie of thee, water, fruitsap)

Vervolgopleiding

Niet van toepassing

Blijf op de hoogte

Ontvang de maandelijkse ECT-nieuwsbrief boordevol tips en weetjes.

Inschrijven / Uitschrijven

Volg ECT op FaceBook   Bezoek de LinkedIn-pagina van ECT

Contacteer ons

ECT BVBA
Oosterveldlaan 211 (2610 Wilrijk)
Tel: +32 (0)800 24 830

Bekijk routebeschrijving